Katon maalaus

Kattomaalaukset Savonlinnassa ja ympäristökunnissa

Kattomaalausta alan ammattilaiselta

Kattomaalaus on ehkäpä paras ja kustannustehokkain tapa pidentää katon elinkaarta. Kattorakenteen ja aluskatteen ollessa hyvässä kunnossa on kattomaalaus erinomainen valinta katon uudistamiseen. Mikäli katon maali hilseilee tai kiilto on himmentynyt on aika toteuttaa katon maalaus, silloin suosittelemme kääntymistä kattoasiantuntijamme puoleen.

Oikein toteutettuna kattomaalaus pidentää katon ikää

Kotimaassamme katto on kovalla rasituksella neljänä eri vuodenaikana, kun sitä rasittaa auringonpaahde, paukkupakkanen, erilaiset kasvustot ja lika. Kattomaalaus ja pesu kannattaa toteuttaa säännöllisesti, jolloin pahempia vaurioita ei pääse syntymään ja katon elinkaari on optimaalinen. Kattoasiantuntijamme hoitaa katon maalaukset, pinnoitukset ja pesut tehokkaasti Savonlinnassa ja ympäristökunnissa. Yrityksemme henkilökunta käyttää aina parhaaksi todettuja työtapoja, laadukkaita tuotteita ja ensiluokkaista kalustoa.

Kattomaalaukset asiantuntijalta helposti ja nopeasti

Kattoasiantuntijoillamme on käytössään nykyaikainen ja kunnollinen kalusto, jonka avulla pääsemme vaikeisiinkin paikkoihin. Yrityksemme henkilökunta hoitaa katon maalaukset nopeasti, tehokkaasti ja voit keskittyä itse muuhun. Kattomaalauksissa käyttössämme on huippu tuotteet ja teknikkaa. Lisäksi hoidamme työn kaikki vaiheet itse, sovitussa aikataulussa ja siivoamme aina jälkemme. Katon maalauksen yhteydessä on hyvä samalla arvioida ja tarvittaessa uusia kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät. Voit tutustua ja hakea joustavaa ja itselle sopivaa OP:n rahoitusta katon maalaukseen.