RAhoitus

Katon maalaukset ja pinnoitukset rahoituksella Savonlinnan alueella

Katon maalaukset OP:n rahoituksella

Katon maalaukset on mahdollista toteuttaa kauttamme myös joustavalla OP:n rahoituksella. Katon maalaus ja huoltotyöt kannattaa tehdä ajoissa, jotta vältytään suuremmilta vaurioilta. Voit hakea rahoitusta ja saat päätöksen nopeasti.

Katon maalaus OP:n rahoituksella itsellesi sopivassa kuukausierässä

Tutustu OP:n rahoitukseen ja suunnittele laskurilla itsellesi sopiva maksusuunnitelma. Halutessasi voit maksaa summan kokonaisuudessaan ensimmäisen laskun yhteydessä ilman lisäkuluja tai pankki toimittaa valitsemasi suuruisen laskun kuukausittai, kunnes rahoitus on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Katon maalaukset ja muut kattotyöt OP:n rahoituksella

Laske sopiva kuukausierä katon kunnostukseen ja perusparannukseen. Sinun ei tarvitse maksaa koko summaa kerralla kun haet OP:n rahoitusta kattohuoltoon.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE